Чим змочувати рис для суші?

Для цього достатньо зробити суміш простого оцту (або яблучного) – 1 ст. ложка, 1 ст. л. винного оцту, 1 частина солі та 3 частини цукру.

Рецепт приготування заправки дуже простий: змішати рисовий оцет, сіль і цукор і поставити на вогонь. Не потрібно доводити суміш до кипіння, достатньо нагріти її, щоб цукор та сіль розчинилися. Як тільки всі сухі компоненти розчиняться і ваша заправка стане прозорою, можна вимикати вогонь.

Для нарізки потрібно використовувати гострий та довгий ніж. Його, як і руки, можна, можливо змочувати у слабкому розчині рисового оцту (2-3 столові ложки на склянку води), щоб інгредієнти не прилипали.

loading
×