Чому білковий заварний крем не має форми?

Білково-заварний крем в жодному разі не повинен тягнутися, він повинен бути у вигляді щільних сформованих піків. Тягуча структура може бути обумовлена ​​двома причинами: не до кінця зварений сироп (сироп вийшов м'яким та тягучим); недостатньо добре збиті білки (немає пружних піків).Mar 23, 2021

Білковий крем часто виходить рідким через те, що білок недостатньо збитий. І ще важливо правильно збити білки. Починаємо з низької швидкості, а потім поступово збільшуємо її з додаванням цукру. Якщо маса довго залишається рідкоїто швидкість можна збільшити.

Білково-олійний крем Термін зберігання білкового крему з додаванням вершкового масла у холодильнику при температурі від 2° до 6° становить 36 годин.

Natatasha, якщо крем гірчить, тобто переварила сироп. Торти цим кремом краще не прошаровувати, він для цього не підходить.

loading
×