Чому чай із самовару такий смачний?

Незвичайний м'який смак чаю із самовару має своє пояснення в особливостях конструкції цього унікального водонагрівача. Самовар, будучи природним пом'якшувачем твердої води, виділяє з води нерозчинні карбонати, які частково відкладаючись на стінках судини, осідають на дно..Nov 20, 2015

Вода із звичайного чайника суттєво відрізняється за смаком. Вона набагато жорсткіша і в ній присутня накип. У самоварі ж вона виходить приємнішою і м'якшою, що суттєво в свою чергу впливає на смакові якості. чаю. У чайнику, якщо він електричний вода закипає буквально за лічені секунди.

Одним із головних перевагКрім смакових характеристик приготовленого чаю, є те, що чай у ньому готується спокійно, немає сильного шуму закипання води тощо. Спокійна атмосфера перетворюється на романтичну, мрійливу.

Краник – основне відмінність самовару від звичайного чайника. Процес наливання окропу з крана викликає захоплення всіх без винятку дітей, чай з самовару здається смачнішим і ароматнішим.

loading
×