Чому Фуагра вважається делікатесом?

Трохи з історії фуагра Хоча фуагра з гусячої печінки і називають французькою делікатесом, його історія почалася ще у Стародавньому Єгипті. Саме там уперше почали одомашнювати птахів та відгодовувати їх примусово, щоби готувати делікатеси для свого фараона. Аналогічно чинили і в Стародавній Греції, і в Стародавньому Римі.

Суд одноголосним рішенням встановив, що закон про заборону виробництва та продажу фуагра був призначений для запобігання жорстокості тваринам, і держава забороняє жорстокі продукти заради захисту тварин. 7 січня 2019 року Верховний суд США відмовився переглядати справу та заборону на фуагра залишився чинним.

Це смачний та поживний продукт: у 100 гр міститься близько 462 Ккал. Вміст жиру – 44 грами, білків – 11 грам, вуглеводів – 4,6 гр. Делікатес містить вітаміни A, B, C і E. А також життєво важливі мікроелементи – цинк, мідь, залізо, бор, селен, кальцій та багато інших.

loading
×