Чому хамон такий дорогий?

Чому хамон так дорого коштує Процес приготування делікатесу зможе займати п'ять-шість років: від моменту народження поросяти до надходження стегенця у продаж; Для виготовлення хамона беруть свиней дивовижних порід, деякі особини мають родовід; В'ялення препарату займає від півроку до трьох років.

Хамон Cebo de Campo Це шинка іберійської свині, яку годують травою та жолудами, вирощують на пасовищі. Традиційний процес виробництва шинки Cebo de Campo займає більше 24 місяців, що надає їй фруктового аромату з м'яким смаком. Стоїть приблизно $320 за цілий окіст.

Шлункова дієта надає хамону іберико особливий, насичений м'ясний смак та аромат. Свині перебувають у постійному русі на свіжому повітрі та одержують рясне харчування. У результаті окіст стає одночасно м'яснішим і жирнішим, наближаючись за властивостями до мармурової яловичини.

loading
×