Чому кип'ятити воду вдруге небезпечно?

При повторному кип'ятінні води виділяється діоксин – токсична техногенна речовина. У результаті клітини людського організму виявляється негативний вплив. Крім того, при повторному кип'ятінні води виділяються небезпечні сполуки (нітрати, фтор).

Процедура повторного кип'ятіння або підігріву води сприяє: руйнуванню корисних речовин, що містяться у її складі; утворенню небезпечних сполук (миш'як, фториди, нітрати).

Скільки раз можна кип'ятити воду? Таким чином, двічі кип'ятити можна тільки добре очищену воду. Водопровідна вода взагалі не рекомендована для пиття та приготування їжі, при її повторному кип'ятінні в ній можуть утворюватися отруйні речовини, що негативно позначаються на здоров'ї.

Жодної шкоди від багато раз кипіла води ні. Якщо, звичайно, ви не купили небезпечний чайник з дешевого пластику, тому що вже при першому кип'ятінні воду можуть потрапити шкідливі речовини із пластмаси! Звичайно, до якості водопровідної води кожна країна має різні вимоги.

loading
×