Чому краще пити текілу?

Текіла не тільки виводить токсини, а й сприяє запобіганню запаленням шлунково-кишкового тракту, хвороб серця і навіть раку. Мексиканські вчені довели, що вміст блакитної агави в напої допомагає доставити її лікувальні властивості в товсту кишку і таким чином лікує хвороби.12 Apr 2016

Для профілактики іспанського грипу, який розбушувався в Мексиці 1930 року. Друга говорить, що текілу у такий спосіб вживали селяни: злизували піт, залпом випивали ковток і закушували тим, що завжди було під рукою – лимоном чи лаймом.

Прискорює ріст та розвиток корисних мікроорганізмів, що покращують роботу кишківника. Лікувальні властивості текіли можуть проявлятися як від прийому внутрь. Доведено ефективність розтирання та компресів при боротьбі з малою рухливістю суглобів, при подагрі, ревматизмі, артриті та радикуліті.

На відміну від культури пиття у різних країнах, у Мексиці прийнято пити текілу без будь-яких добавок: залпом. Саме так мексиканці вважають, що можна відчути весь смак та аромат напою. Іноді його поєднують із Сангрітою (апельсиновим соком+томатний+перець гіркий), але не змішують, а лише повільно запивають.

loading
×