Чому крем називається ганаш?

Він був названий на честь популярної комедії-водевіля Віктор'єна Сарду "Les Ganaches" ("Чурбани"; 1862 р.). Залежно від виду шоколаду, що використовується, і мети приготування ганаша варіюється і температура, при якій він буде поданий. Пропорції шоколаду та вершків змінюють виходячи з бажаної консистенції.

ganache) – багатозначний термін французького походження. Ганаш — крем із шоколаду, начинка для цукерок та тістечок та прикраса десертів. Ганаш – В анатомії нижня щелепа коня.

Ганаш. Цей крем готується гарячим способом, складається зазвичай із шоколаду (білого, молочного або темного), розтопленого в рідині (молоці, вершках, фруктовому соку або навіть англійському кремі), може бути доповнений у різних випадках цукром, вершковим маслом або ароматичними добавками, а потім крем охолоджується.

Морфологічні та синтаксичні властивості

відмінокод. год.мн. год.
Р.ганашаганашей
Д.ганашуганаша́м
Ст.ганашганаші́
Тв.ганашомганашамі
loading
×