Чому льодяники з Ізомальта липнуть?

Раніше чи пізніше льодяники все одно злипнуться. У повітрі завжди є частинки води, що розчиняють верхній шар льодяника Ось чому льодяники та злипаються.

При роботі з ізомальтом в домашніх умовах може виникнути кілька проблем: підсолоджувач може почати танути, помутніти і стати липким. Щоб виправити помилку, можна переплавити цей компонент, але не більше двох разів, оскільки після цього ізомальт стане каламутним.

Багато новачків задаються питанням: чому льодяникові прикраси з ізомальту тануть і течуть на торті, а льодяники стають липкими? Таке відбувається при контакті ізомальту з вологою. Цукерки рекомендується зберігати в закритих сухих ємностях, а прикраси встановлювати на торт безпосередньо перед подачею.

loading
×