Чому м'ясо качка дорожче за курку?
У курятини в 3-4 рази більше. Качки вимагають підлоги, тому щільність посадки в рази нижча, ніж у курей. Необхідні також додаткові витрати на підстилку та прибирання гною. У результаті м'ясо виходить дорожче за курячий, попит падає.18 Oct 2016
Якщо ви на дієті, то, безумовно, вибір має бути зроблено на користь курячого м'яса. Качка – продукт жирний та його вживання необхідно скоротити до одного-двох разів на місяць. М'ясо курки оптом вигідно купувати, тому що воно має маленьку калорійність, але при цьому містить вітаміни А, Е, групи В та лінолеву кислоту.
У качки довша тушка і дуже товста шкіра, пори від пір'я, що росте, більше. У качки більш витягнута форма тушки, грудка більш плоска, крила відносно довша. Дивіться, зверху курка, внизу качка: ВолжанкаД, найправильніше з Вашого боку – показати нам фото.
У качки м'ясо жирніше і м'якше, ніж у гусака.