Чому м'ясо на грилі тверде?

Швидше за все ви недостатньо добре зачистили відсік від зайвих плівок та сухожилля, готували його в маленькому посуді при надто високій температурі. Можливо, ви перетримали м'ясо або, навпаки, готували його надто мало. Але найпоширеніша помилка, за якої м'ясо виходить жорсткимйого неправильне використання.

Вивільняється зі смаженого м'яса жир, згоряючи у вогні, утворює канцерогенні речовини. До них відносяться бензопірен, акриламід та ліпідні пероксиди. Разом з димом вони осідають на їжі, що готується.

Розжарюйте електричний гриль. За бажанням сторони гриля можна змастити олією. Викладіть на гриль стейки, притисніть другою частиною та обсмажуйте від 5 до 8 хвилин залежно від потужності техніки та товщини м'яса. Якщо гриль одинарний, то переверніть м'ясо через зазначений час в інший бік.

loading
×