Чому називається цех 85?

Назва проекту – це поєднання двох понять: у цехах працюють трудівники та ентузіасти своєї справи, а температура 85 ° C оптимальна для виробництва кремів у кондитерській промисловості. У «Цеху 85» використовують сучасні технології – наприклад, у процесі приготування начинок для пирогів задіяні су-вид.May 31, 2022

Власники мережі ювелірних магазинів "585. Золотий" Олексій Феліксів та Антон Петров, які розвивають з 2016 року мережу пекарень "Цех 85", планують цього року подвоїти кількість точок та довести їх до 50-55. "Зараз у нас 25 точок, за підсумками року хочемо подвоїтися.

Все почалося в травні 2016 року як експеримент. Команда однодумців та професіоналів відкрила першу точку у травні 2016 року на вул. Ленради, 70.

Вартість франшизи «Цех 85»Складає 500 тис. рублів. Крім того, щомісячні платежі (роялті) у перший рік становитимуть 3% від обороту, у наступні роки – 5% від обороту. Середній обсяг інвестицій у відкриття однієї пекарні оцінюють у 5,5-6 млн рублів.

loading
×