Чому не можна багато їсти грейпфрут?

Грейпфрути не рекомендується їсти при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: людям з виразковою хворобою, хронічним гастритом з підвищеною кислотністю, а також при захворюваннях печінки та нирок. Небажано їсти ці фрукти при панкреатиті, пієлонефриті, циститі, гепатиті, оскільки грейпфрут. може додатково вплинути на роботу печінки.Jan 3, 2022

Небажано вживати цей фрукт при панкреатиті, пієлонефриті, циститі, гепатиті, проблемах у ротовій порожнині, а надмірне вживання грейпфрутів гальмує роботу печінки.

Вони наголошують на таких побічних ефектах: порушення серцевого ритму, раптова зупинка серця, утворення тромбів, пошкодження нирок, ураження кісткового мозку, руйнування м'язових волокон.

Завдяки антиоксидантам та калію грейпфрут допомагає підтримувати судинну дилатацію, модулює рівень цукру в крові, стимулює втрату ваги, а також знижує рівень холестерину ЛПНГ та тригліцеридів. Все це працює на захист серця.

loading
×