Чому не можна їсти домашню консервацію?

Консервовані овочі негативно впливають навіть здоровий організм. Наприклад, маринади та соління, що з'їдаються у великих кількостях, уповільнюють травлення та можуть загострювати такі захворювання, як виразка шлунка, гастрит, панкреатит, холецистит, ентероколіт та інші.

Консервація – це комплекс заходів, який забезпечує безпеку та справність основного засобу в період його простою. Ці заходи передбачають припинення експлуатації об'єкта на будь-який термін із можливістю її поновлення.

Ніколя Аппер Винахідником такого способу консервування вважається французький кондитер Ніколя Аппер (1749-1841). Вперше консерви почали виготовлятися під час наполеонівських воєн. Винахід Аппера 1804 був представлений в 1809 в Товаристві заохочення мистецтв в Парижі.

loading
×