Чому не можна їсти кабачки?

Серйозних протипоказань кабачки не мають, але людям із гастритом чи виразкою цей овоч категорично заборонено у сирому вигляді. У кабачках багато вітаміну С і це може сильно дратувати слизову.. Не варто шинки вживати в їжу людям із захворюваннями нирок, тому що в кабачках багато рідини.

За його словами, цей овоч багатий на клітковину, тому його не можна їсти людям з гастритом, колітом та іншими хворобами ШКТ. «При щоденному вживанні кабачківЯкщо вони не будуть максимально термічно оброблені і поєднані з м'ясними продуктами, може загостритися гастрит.

Кабачки можуть викликати проблеми з травленням у людей, які страждають на синдром подразненого кишечника, а також викликати неприємні симптоми при гастриті та виразці. Цей овоч має пористу структуру і здатний накопичувати як корисні, а й шкідливі речовини.

Поліпшиться робота серцево-судинної системи Значна кількість магнію (33 мг на 100 г кабачків) та калію (460 мг) робить кабачки відмінним продуктом для профілактики розвитку багатьох кардіологічних захворювань: ішемічної хвороби серця, аритмії, артеріальної гіпертензії та інших.

loading
×