Чому не можна їсти консервований горошок?

Найголовніша неприємність, яка виникає завжди при вживанні горошку зеленого консервованого – збільшення газоутворенняТому всім, у кого проблеми зі шлунково-кишковим трактом, слід звертати на це увагу. У поодиноких випадках продукт може спровокувати виникнення алергічних реакцій.

Крім великої кількості добре збалансованого за складом білка і вуглеводів, що легко засвоюються. консервований горошок містить багато калію, фосфору, заліза, а також вітамінів. Він багатий на вітамін В1, який зміцнює нервову систему.

У свіжому вигляді продукт заборонено. Ускладнення він може викликати при гастриті та виразкових утвореннях. Протипоказаний зелений горошок при гострому прояві будь-яких захворювань шлунково-кишкового тракту, а також при проблемах з кров'ю.

Зелений горошок знижує рівень холестерину, підвищує імунітет, очищає за допомогою антиоксидантів. організм. Цей рід бобових незамінний для людей, які страждають на захворювання серцево-судинної системи.

loading
×