Чому не можна їсти малину?
Малина покращує самопочуття при захворюваннях шлункарекомендована при отруєннях. Ягода покращує апетит, виводить шлаки та токсини. Пектини, які містяться в малині, Виводять з організму солі важких металів
Плоди насичені вітамінами, антиоксидантами та мінералами. У листі малини знаходяться глікозиди, рослинні кислоти, дубильні речовини та вітамін С. У ягодах є фруктоза, камедь, пектин, залізо та антоціани. Плоди стимулюють потік крові, підтримують серце, зменшують запалення та протидіють інфекції.
За його словами, в ній міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів. Ця ягода допомагає підтримати імунну систему, вивести токсини з організму та знизити температуру тіла під час жару за рахунок ацетилсаліцилової кислоти. У ній також містяться вітаміни групи В та С.