Чому не можна їсти малину?

Шкода малини Через вміст саліцилатів, що розріджують кров, і вітаміну К, який також бере участь у процесах згортання крові, з великою обережністю варто вживати малину людям з порушеннями згортання крові та тим, хто приймає лікарські препарати проти згортання крові.Jun 17, 2022

Малина покращує самопочуття при захворюваннях шлункарекомендована при отруєннях. Ягода покращує апетит, виводить шлаки та токсини. Пектини, які містяться в малині, Виводять з організму солі важких металів

Плоди насичені вітамінами, антиоксидантами та мінералами. У листі малини знаходяться глікозиди, рослинні кислоти, дубильні речовини та вітамін С. У ягодах є фруктоза, камедь, пектин, залізо та антоціани. Плоди стимулюють потік крові, підтримують серце, зменшують запалення та протидіють інфекції.

За його словами, в ній міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів. Ця ягода допомагає підтримати імунну систему, вивести токсини з організму та знизити температуру тіла під час жару за рахунок ацетилсаліцилової кислоти. У ній також містяться вітаміни групи В та С.

loading
×