Чому не можна їсти помідори при болях у суглобах?

При захворюваннях суглобів не рекомендується включати цей овоч у меню в надмірній кількості через щавлеву кислоту, що міститься в продукті. Речовина перешкоджає природному виведенню солей із організму. Це правило стосується і сечової кислоти.

людям із захворюванням ШКТ. Помідор містить кислоти – лимонну та яблучну, які можуть викликати печію та біль у шлунку; людям із захворюванням печінки, оскільки помідори можуть спричинити розвиток гепатозу.

Які продукти позбавлять від болів у суглобах

  • Лосось, оселедець та сардини Жирні кислоти, що містяться у певних сортах риби, зменшують запалення. …
  • Оливкова олія Олеокантал у складі блокує запалення. …
  • Вітамін С (аскорбінова кислота) Вітамін С захищає колаген – головний компонент суглобів. …
  • Цибуля …
  • Вишня …
  • Зелений чай
loading
×