Чому не можна їсти сухарики?

Високий вміст солі. Сухарики та чіпси шкідливі тим, що у них міститься надмірна кількість солі. Великий вміст солі в організмі призводить до того, що можуть розвинутися проблеми з серцем, тиском, так само може з'явитися ожиріння, затримка рідини та порушення розвитку кісток у дитячому організмі.

Досліджуючи структуру поверхні чіпсів та сухариків, виявили, що вона нагадує поверхню наждакового паперу. При постійному жуванні ці вироби наносять шкода зубної емалі: подряпини, тріщини, карієс. Шкода від вживання чипсосухарочной продукції у багато разів перевищує їхню користь.

Сушений хліб можна віднести до корисних для здоров'я продуктів, оскільки він має низку переваг перед свіжим. Домашні сухарики багаті на клітковину – дуже важливий елемент для травної системи. Також у них міститься менше калорій і легше засвоюються.

Відсутність вологи в продукті полегшує засвоєння та перетравлення, дає тривале відчуття ситості. У дієтичному харчуванні сухарі дозволяють контролювати апетит та притупляти почуття голоду. Вони активно впроваджуються у лікувальні схеми харчування при всіляких кишкових бактеріальних інвазіях та ротавірусній інфекції.

loading
×