Чому не можна харчуватися дрібно?

Дробне харчування дуже люблять призначати лікарі-гастроентерологи. І така дієта успішно бореться з гастритами, колітами і навіть виразковою хворобою. Дійсно, маленькі порції краще засвоюються, не перевантажують шлунково-кишковий тракт та допомагають підтримувати стабільний рівень цукру в крові.

Часті прийоми їжі стимулюють підшлункову залозу до виділення інсуліну. Інсулін "гальмує" процес ліполізу – спалювання жиру. Таким чином, 5-6 прийомів їжі в день практично зупиняють спалювання жиру.

До речі, саме високий рівень токсинів пов'язаний із ризиком таких захворювань, як серцево-судинні недуги та діабет другого типу. Тож людям із надмірною вагою дробове харчування взагалі протипоказано, оскільки не тільки не допомагає худнути, а й шкодить здоров'ю.

loading
×