Чому не можна пити кип'ячену воду?

висока температура провокує випаровування з води кисню, необхідного людині; постійне вживання кип'яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип'ятінні воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.

Кип'ячена – може містити осад у вигляді накипу, а також токсичні сполуки хлору, не містить корисних речовин, а тому не рекомендується вживати на регулярній основі.

Кип'ячена вода не насичує організм корисними мікроелементами, лише сприяє вимиванню мінеральних солей. Тому тим людям, які часто п'ють лише кип'ячену рідина, слід приймати вітаміни та мікроелементи.

Не треба так. У наш час давнє правило про неприпустимість змішування.сирий» і кип'яченої води видозмінилося: тепер вважається, що при кип'ятінні з води "йдуть" всі небезпечні компоненти. А при додаванні некип'яченої води весь потік хлору, солей та інших шкідників повертається в чашку.

loading
×