Чому не можна ставити гарячі продукти в холодильник?

Зросте ризик харчових отруєнь При температурі від +4 до +60 °С у їжі швидко розмножуються бактерії, які можуть спричинити харчове отруєння.. Так що після приготування потрібно або підтримувати страву гарячою, або остудити її і прибрати в холодильник. Рекомендована температура всередині пристрою – від +2 до +4 °С.

Якщо коротко відповісти на запитання, можна, можливо чи ставити гарячу їжу в холодильник, То ні. Найкраще буде почекати пару годин і потім уже прибиратинавіть якщо продукти не охолонуть до кімнатної температури.

Якщо поставити в холодильник щось гаряче, воно почне виділяти пару, а той, у свою чергу, осідатиме на продуктах у вигляді конденсату, тобто крапельок води. А зайва волога призведе до того, що вони втратять колишній смак або зовсім зіпсуються.

Чи можна ставити гаряче у холодильник No frost? Краще не спокушати долю. Незважаючи на наявність захисту від перегріву обмотки, фахівці не рекомендують ризикувати навіть найсучасніші. холодильники Hitachi. Як мінімум, це призведе до перевитрати електроенергії.

loading
×