Чому не можна варити м'ясо?

Відповідно, чим довше варите, тим жорсткішим і сухішим стає продукт. Плюс до всього руйнуються вітаміни і поживні речовини, що містяться в м'ясі. А якщо ще ви варили м'ясо на кістках (що не рекомендується), приготуйтеся отримати неабияку порцію холестерину.

На здоров'я це ніяк не позначиться, але смак готової страви буде вже не той. Бульйон часто виходить каламутним, а саме м'ясо – Жорстким.

Заморожене м'ясо краще спочатку відтати, щоб воно рівномірно проварилося і вийшло соковитіше. Щоб розморозити яловичину, Залишіть її в холодильнику на кілька годин. Якщо хочете прискорити процес, покладіть м'ясо у пакет, зав'яжіть, а потім засуньте у ємність із прохолодною водою при кімнатній температурі.

loading
×