Чому не потрібно робити перекушування?

Є щогодини і постійно перекушувати – не корисно. Нон-стоп виробляються ферменти, без перерви працює ШКТ і підвищується ризик надлишку ферментів, кислот, які накопичуватимуться в печінці і призводити до таких симптомів, як втома, сонливість, проблеми з нирками, печінкою.

Під час перекушування не варто їсти багато, також не варто вибирати продукти багаті на швидкі вуглеводи (солодкості, випічка, солодкі напої) – вони спровокують різкий стрибок цукру в крові, і голод незабаром повернеться з подвійною силою.

Потрібно перекушувати здоровою їжею, що містить білки та складні вуглеводи. Такі продукти корисні для травлення та сприяють формуванню м'язової, а не жирової тканини. Правильні перекушування протягом дня покращують обмін речовин та допомагають стримувати апетит.

loading
×