Чому не збиваються рослинні вершки?

А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10-15.

Рослинним вершкам немає рівних у харчовому виробництві: вони добре збиваються. Якщо тварини вершки при збиванні дають 150% обсягу, то рослинні – 350-450% (уявляєте, яка це економія?) Причому рослинні вершки неможливо перебити – скільки не збивай рослинні вершки, вони тільки стають густішими.

Як збити сухі вершки Додати|добавляти| цукрову пудру. Збити масу міксером на середній швидкості. Збивати приблизно 10 хвилин до стійких піків. Коли у вас буде пишна маса – збиті вершки готові.

loading
×