Чому при смаженні риба пристає до сковороди?

Риба не буде прилипати до сковороди, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні. Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.

Риба починає прилипати тільки тому, що на ній залишається волога після розморожування чи миття. Тому риба перед смаженням повинна обсохнути або бути висушена паперовими рушниками. Можна заощадити час за допомогою солі та борошна.

Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин. Завдяки паніровці шматочки риби теж зберігають свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м'яса в борошні або сухарях.

loading
×