Чому протеїн неприємний на смак?

Яким смаком має протеїн Протеїнова суміш у чистому вигляді повністю позбавлена ​​запаху та смаку. Це просто порошок, який набуває відтінків тієї рідини, в якій розбавляється. Якщо розводити коктейль водою, то вийде практично несмачна рідина, яку пити буде приємно далеко не всім.

Для цього в шейкер заливається 200-300 мл рідини, засипається протеїновий порошок у кількості 30 г (3 ст. ложки) і ретельно перемішується шляхом збовтування та переміщенням шейкера вгору-вниз кілька разів. Надати коктейлю більш насичений смак можна додаванням меду, какао або фруктового сиропу.

Для підвищення вмісту білка та покращення смакових якостей звичного коктейлю додайте до нього коров'яче молоко, соєве молоко, звичайний або грецький йогурт. Наростити м'язову масу допоможе… шоколад? Надайте вашому протеїновому коктейлю неповторний смак, додавши в шейкер одну-дві столові ложки какао-порошку

loading
×