Чому пуер земляний чай?
Ферментаційний процес триває близько 60 днів і відбувається він за допомогою мікроорганізмів – цвілевих грибків. Звідси і характерний "земляний" смак пуеру. Такий спосіб зберігання сильно впливає на смакові якості чаю – пом'якшує його смак, зменшує гіркоту та терпкість. Mar 30, 2021
Чорний чай Шу Пуер або, як його ще називають, «земляний чай», Виробляють з листя чайних дерев, які ростуть в екологічно чистій китайській провінції Юньнань. Особливість технології виробництва цього сорту полягає у прискореному старінні чайного листа.
Пуер допомагає у боротьбі з холестериновими бляшками. Розганяє кров, очищає судини, усуває тромби. Також цей чай має сечогінний ефект. Виводить шлаки та токсини з організму, зайву рідину.
Пуер чай ефект сп'яніння має точно. І він справді, як кажуть, «пре» і «вставляє». Однак це відбувається зовсім не так, як у алкоголю чи наркотиків. Тому сп'яніти у класичному розумінні слова не вийде.