Чому така популярна шаурма?

Ця смачна і легка у приготуванні страва стала популярною у багатьох країнах – бо вона соковита, з овочами-зеленню, така багатогранна, але досить калорійна. У чому феномен цього фастфуду? Напевно, знайомі продукти та ситність страви завоювали шлунки людей у ​​всьому світі.

Росіяни до революції в містах на ходу перехоплювали пиріжок із трібухою чи розстібкою. Цю їжу поєднувало те, що вона була доступна найбіднішим. Для її покупки не потрібно було йти до ресторану чи магазину, куди погано одягнену людину могли і не пустити. Їжа ситна, калорійна.

Сама по собі шаурма навіть корисна: у м'ясі знаходиться багато білка, в овочах — клітковини та вітамінів, а в соусах та лаваші — швидких вуглеводів, які миттєво втамовують голод.

loading
×