Чому Тоблерон так називається?

У 1908 році Теодор Тоблер і Еміль Бауманн (Emil Baumann), який йому припадає двоюрідним братом, винаходять унікальний рецепт приготування шоколаду і створюють його унікальну форму у вигляді трикутних часточок, що отримав назву Toblerone.

Історія цього шоколаду починається 1868 року в Берні. Жан Тоблер (Jean Tobler) спочатку був власником кондитерської крамниці в цьому місті, потім він вирішив не тільки продавати шоколад та інші солодощі, а й сам виготовляти їх.

Склад: цукор, олія какао, молоко сухе незбиране, какао терте, мед (3%), жир молочний, мигдаль (1,6%), емульгатор (соєвий лецитин), яєчний білок, ароматизатор.

Вигляд на Маттерхорн просто приголомшливий. Найкраще місце, на мій погляд, з верхньої станції канатної дороги Klein Matterhorn/Materhorn Ski Paradise. І ще, саме це гора намальована на етикетці Toblerone. Дата заходу: грудень 2015 р.

loading
×