Чому треба їсти свинину?

Свиняче м'ясо багате цинком і магнієм, тому вживання його в їжу позитивно позначається на потенції та роботі серцево-судинної системи. Також у свинині міститься амінокислота лізин, необхідна повноцінного формування кісток.

Крольчатина – абсолютний реконрдсмен за вмістом білка серед усіх видів м'ясаВона добре засвоюється організмом, не провокуючи здуття і дискомфорту в кишечнику, Крім того, вона низькокалорійна, абсолютно дієтична і в ній мало холестерину і багато поліненасичених жирних кислот Омега-3.

Про це розповіли співробітники Єзуїтського університету, повідомляє УНН. Вони переконані, що свиня є одним із самих брудних, нечисті тварини на землі. "Свині живуть у гною, фекаліях та бруді.

Перероблене червоне м'ясо відноситься до можливих канцерогенів, тому не варто використовувати його на регулярній основі. Круглова вважає, що червоне м'ясо має бути в раціоні людини не частіше ніж 1–2 рази на тиждень.

loading
×