Чому треба мити горіхи?

Перед вживанням горіхи обов'язково потрібно промивати водою. Це дозволить позбутися мікробів, а також видалить сміття, бруд і сторонні домішки, які випадково потрапили в продукт харчування..

Так само, як і в шкаралупі, очищені грецькі горіхи треба мити обов'язково.

Коли розважні горіхи були куплені на ринку, краще за них не просто помити, а додатково ошпарити окропом. Це допоможе повністю позбутися шкідливих бактерій та мікробів. Свіжі горіхи є досить тяжкою їжею для травної системи людини.

Горіхи, злакові та бобові замочують у холодній воді, щоб позбутися фітинової кислоти. Процес замочування допомагає нам зробити ці продукти повністю засвоюваними. Час замочування варіюється від культури, але, як правило, не перевищує 12 годин. Після замочування перед приготуванням крупу потрібно промити.

loading
×