Чому у мене не виходять сирники?

Жирність сиру менше 5-9%. З менш жирним сиром випічка буде більш сухою. При цьому кількість борошна варто зменшити, якщо не хочете, щоб сирники вийшли пишними. Занадто вологий сир.Mar 11, 2019

У мене сирники завжди опадають – тому що я люблю, коли у них багато борошна. Щоб сирники не опадали, треба готувати їх практично з чистого сиру, а муки брати дуже мало або навіть використовувати замість неї манну крупу – вона вбере зайву вологу, і сирники вийдуть одночасно ніжними та пишними.

Чому сирники сирі всередині Причина – надто сильний вогонь під час готування. Смажити сирники потрібно на середньому вогні. Клеклі сирники виходять ще тому, що ви смажите їх із відкритою кришкою.

Багато рідини Зайва волога заважає сирникам скріпитися, тому вони виходять тонкими та пухкими. Рідина можуть виділяти цукор та сухофрукти.

loading
×