Чому у Швейцарії шоколад?

У Швейцарії шоколад з'явився завдяки Генріху Ешеру, бургомістру Цюріха – він привіз його в 1697 з Брюсселя. Спочатку шоколад можна було таємно спробувати лише на урочистостях та святкових зборах міських гільдій. Rab. II 17, 1436 AH

Завдяки високим стандартам виробництва та використання тільки натуральних інгредієнтів, швейцарський шоколад заробив собі міжнародну репутацію якості. А який насичений у нього смак! Тригранна шоколадка "Тоблерон" (Toblerone) вже завоювала любов усього світу.

Вміст какао-олії у швейцарському шоколаді вищий, ніж у більшості інших. Текстура продукту завжди дуже м'яка, ніжна – він не кришиться і тане в роті. З ХІХ століття технології не змінилися – тільки стали трохи автоматизованішими. А у приготуванні шоколаду ручної роботи нічого не змінилося.

Сьогодні прийнято вважати, що найкращий у світі шоколад ви можете знайти в Бельгії, а саме у знаменитому місті Брюгге, де сьогодні є навіть спеціалізовані бутіки, де кожен охочий може купити чудовий шоколад ручної роботи….Франція: перший конкурент

  • Мішель Шатійон;
  • Мадам Севіньє;
  • Мішель Рішар та інші.

Raj. 4, 1440 AH

loading
×