Чому у вакуумі краще маринується?

Справа в тому що тиск вакууму сильніше відкриває пори в м'ясі та рибі, дозволяючи маринаду практично миттєво проникнути всередину продукту. Маринування відбувається швидше в кілька разів.7 Aug 2018

Переваги маринівки м'яса у вакуумному пакувальнику М'ясо, замариноване у пластиковому контейнері, може зберігатися 1-2 доби у холодильнику. Мариноване м'ясо у вакуумному пакеті пролягає до 5-7 днів. Смакові властивості.

Підготовлені продукти потрібно помістити в пакет і за допомогою ручного вакууматора або вакуумного пакувальника відкачати з пакета повітря та запаяти його. Після чого продукт у вакуумної упаковки помістити в посуд, духовку або на водяну баню.

Для маринування не рекомендується використовувати алюмінієвий посуд – краще для цього брати емальовану каструлю або навіть відро. Ну чи звичайний поліетиленовий пакетякщо нічого під рукою немає.

loading
×