Чому яєчня підгоряє?

Отже, вирішити цю проблему допоможе звичайна вода. Достатньо додати кілька ложок холодної або гарячої води в процесі приготування яєчні і продовжити готувати страву під кришкою. Результат: приготування прискорюється, а шанси на підгоряння значно зменшуються.

Їжа часто пригорає до нових сковорідок і до старих, що закоптилися, також. У такому разі на сковорідку потрібно насипати товстий шар солі та розжарити її. Є й інший спосіб, як посмажити яєчню так, щоб вона не пригоріла – Смажити її на пергаментному папері.

Відправляємо яйця, спочатку прибираємо сковороду, потім зводимо до мінімуму вогонь і продовжуємо готувати смачну яєчню. Важливим є саме цей контраст між температурами. В підсумку яєчня "схопиться", але не прилипне до сковороди. Сіль і приправи додаються в самому кінці приготування або під час подачі на стіл.

loading
×