Чому японки після 17 років не гладшають?

Як же вдається японкам зберігати фігуру та молодість протягом багатьох років? Першою та основною причиною є раціон харчування. У приготуванні страв японки використовують рибу, морські водорості, сою, рис, фрукти та зелений чай. У їхньому раціоні практично відсутня висококалорійна та шкідлива їжа.

Багата протеїнами, нежирна та низькокалорійна соя супроводжує кожен прийом їжі японців, чи то соус, соєве молоко чи тофу. Таким чином, у раціоні японок не буває дефіциту рослинного білка, необхідного матеріалу для "будівництва" м'язів. Ось чому японки не повніють, навіть якщо багато їдять.

Більшість японців налягають на білий рис і не гладшають, Тому що, наситившись їм досить швидко, вживають менше калорійної смаженої їжі.

loading
×