Чому яйця не збиваються до пишної піни?

Занадто холодні яйця Низька температура білка не дозволяє його нормально збити. На роботу йде більше часу, піна виходить не такою стійкою, розтікається. Холодний білок дуже щільний і недостатньо еластичний. В результаті піна виходить менш пишною і надто важкою.25 May 2022

Відповіді:

  1. Білки мають бути обов'язково холодними.
  2. Білки мають бути свіжими.
  3. Додати кілька крапель лимонного соку.
  4. Білки збиваю міксером або блендером із насадкою "віночок".
  5. Якщо при збиванні білків з'явилася вода – швидше за все вони вже перезбиті і вже у міцну піну не зіб'ються.

Як збити яйця в піну покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Яйця розбити і викласти в ківш.
  3. На низьких оборотах починайте збивати яйця. …
  4. Збільште швидкість збивання. …
  5. Увімкніть максимальну швидкість і збийте яйця ще 1 хвилину. …
  6. Збиті яйця готові на роботу.

Починаємо збивати повільно, поступово збиваючи до піків. Потім поступово додаємо цукор (по 1-2 ч. л.), а ще краще – цукрову пудру, тому що вона краще розчиняється і швидше виходить потрібний стан білків: щільна, стійка, блискуча маса, яку можна використовувати для випічки або прикраси випічки.

loading
×