Де і як зберігати журавлину?

Зберігання журавлини у воді Чисті стиглі ягоди поміщають у скляну банку або будь-яку іншу ємність, після чого заливають все це вже охолола вода. Зберігати ці банки рекомендовано при температурі трохи нижче за кімнатну. Це може бути підвал, балкон або холодильник.Feb 13, 2017

Другий спосіб зберігання журавлини – у цукрі. Ягоди змішують із цукром у рівних пропорціях, пропускають через м'ясорубку та поміщають у чисті сухі скляні банки. Закривають перетерту журавлину поліетиленовою кришкою. І в холодильник.

мочена, у прохолодному приміщенні або холодильнику – Від 6 до 10 місяців; сушена, при зберіганні у сухому, темному місці – до 3 років.

Журавлина містить високу концентрацію вітаміну C та інших антиоксидантів. Вони прискорюють розпад жирової тканини, блокують утворення нових жирових депо, а також вважаються цінним джерелом клітковини. Тому на ягоду варто звернути увагу тим, хто хоче схуднути чи підтримувати бажану вагу.

loading
×