Де краще зберігати бісквіт?

без холодильника, за кімнатної температури, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – Бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випікання можна також у морозилці.

Як правильно зберігати бісквіт Після випічки бісквіт потрібно дістати з форми та добре охолодити. Робити це краще на спеціальній решітці. Після того як бісквіт повністю охолонув, його необхідно загорнути в харчову плівку та прибрати в холодильник.

Якщо вам треба, щоб основа для торта полежала ще трохи, достатньо просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб. Після цього вона почне втрачати смак, може вкритися пліснявою.

Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна, можливо загорнути в харчову плівку та відправити в холодильник на ніч. Таким чином, волога всередині бісквіту рівномірно розподілиться, бісквіт не кришиться, його можна, можливо буде розрізати на кілька коржів, і смак його стане набагато кращим.

loading
×