Де краще зберігати шоколадні цукерки?

Важливо зберігати шоколад та шоколадні цукерки за низьких температур. Намагайтеся зберігати ласощі в прохолодному, сухому місці, далеко від надмірної спеки або вологості. Ідеальна температура для зберігання шоколаду становить 18-20 градусів.21 Jul 2020

І все-таки краще утриматися від тривалого зберігання шоколаду холодильнику. Згодом на поверхні може з'явитися білий наліт, який утворюється через конденсат. Причина цього висока вологість у холодильнику. Жодної шкоди від цього нальоту не буде, але зовнішній вигляд солодкого виробу, на жаль, постраждає.

Найкраще зберігати цукерки у контейнерах чи баночках із кришками. По-перше, це дозволить захистити продукт від потрапляння сонячних променів, які є дуже згубними для цих виробів. Усього кілька годин, проведених на сонці, зменшують термін придатності солодощів у кілька разів.

Висновок Зберігати шоколад набагато краще в холодильникуніж при кімнатній температурі (на рівні 20°C). Шоколад може залишатися свіжим протягом кількох років, якщо він зберігається в морозильну камеру.

loading
×