Де можна використовувати соєве борошно?

Застосування соєвого борошна поширене в різних сферах харчової промисловості – з неї роблять молоко, хліб, печиво, макарони, пластівці для сніданків та м'ясні вироби, які завдяки соєвим добавкам стають соковитішими, поживнішими та дешевшими.

Соєве борошно – це соєві боби, очищені від зовнішньої оболонки і термічній обробці, що ретельно розмелюються на млинах, і вийшла борошно використовується для приготування різноманітних дієтичних страв. Це натуральний замінник яєць, незамінний продукт харчування для вегетаріанців та людей, які дотримуються посту.

Безглютенова мука: варіанти заміни

ВидПлюси заміниДе використати?
Борошно з коричневого рису– Містить висівки – У її складі є і олії та мінерали– Киші – Пироги
Гречана борошно– Млинці – Пироги – Хліб – Вирубане тісто для несолодких пирогів
Вівсяна борошно– Робить випічку більш розсипчастоюСкрізь, замість ⅓ пшеничного борошна
loading
×