Де найбільше міститься рибофлавіна?

Найкращими джерелами вітаміну В2 є печінка, дріжджі, мигдаль, яйця, кучерява капуста, сир, шпинат, житній хліб, броколі, курага та чорнослив, салаку, авокадо, свинина, бобові, індичата, горіхи, насіння.

Джерела рибофлавіна Традиційними харчовими джерелами вітаміну В2 є цілісне молоко, сир, сир, печінка, яйце куряче, нирки, бобові, зелений горошок, м'ясо, крупи (гречана, вівсяна), пивні дріжджі. Людина повинна регулярно отримувати рибофлавін з їжею.

У 100 г мигдальних горіхів – 1,1 мг вітаміну В2. Крім того, рибофлавін міститься у фісташках та кешью. У 100 г яловичини – 0,86 мг вітаміну В2, свинячого філе – 0,51 мг Крім того, вітамін В2 міститься в ягнятині та оленіні, а також у яловичій та іншій печінці.

Найважливішими джерелами рибофлавіна є печінка, нирки, язик, молоко та яйця. Найкраща харчова добавка – пивні дріжджі, які поряд з рибофлавіном. містять і всі інші вітаміни групи B. Овочі та фрукти бідні на цей вітамін.

loading
×