Де виробляють лимончело?

Здебільшого лимонний лікер випускається в південній Італії, зокрема, на узбережжі Амальфі, на островах Капрі, Іскья, на Сицилії, Сардинії.

Офіційний відлік історії лимончелло пов'язаний з ім'ям Марії Антонії Фараче – власниці невеликого пансіону на острові Капрі. 1900 року вона почала продавати ароматний напій власного приготування в барі племінника.

Купити лимончелло можна в будь-якому супермаркеті на ринках або в невеликих сімейних лавках та ресторанчиках. Ціна залежить від виробника фортеці (від 15 до 40%) та обсягу. Стандартний промисловий об'єм – 07 літра – від 8 до 22 євро. Також напій розливається у тару по 20 мл ціна такої пляшки близько 7 євро.

В основі виготовлення Лімончелло лежить наполягання лимонної шкірки на алкоголі, який, своєю чергою, додають цукор. В результаті виходить густий і солодкий лікер, який завдяки лимонній шкірці містить високу концентрацію вітаміну С.

loading
×