Де виробляються шебекінські макарони?
«Зараз макарони під брендом «Шебекінські» випускаються на фабриках Тулі та місті Балашів Саратовської області.Oct 18, 2018
«ІнфоЛінк» запускає власну фабрику з виробництва макаронних виробів – «Макаронно-кондитерське виробництво» (м. Шебекіне, Білгородська область). компанія «ІнфоЛінк» виводить на ринок торгову марку макаронних виробів із твердих сортів пшениці «Шебекінські».
Напис «вищий сорт» та «вища якість» на простих, недорогих макаронах групи В означає, що вони виготовлені з хлібопекарської муки вищого гатунку, позбавленої практично всіх корисних речовин. У тому випадку, якщо ви не любите макарони із твердих сортів пшениці, краще вибирайте корисніший перший або другий сорт.
350 ккал Харчова цінність 100 г: білки – 13 г, жири – 1,5 г, вуглеводи – 72 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 350 ккал/1470 кДж.