Де застосовується клітковина?

Клітковину можна додавати в салати, перші та другі страви, десерти, соки та випічку. Додавши клітковину в йогурт, кефір або Сніжок, можна отримати відмінний дієтичний коктейль. Крім того, фахівці радять при неповноцінному харчуванні вживати 1 ст.

Волокна сприяють регулюванню рівня цукру та холестерину в крові. Це знижує ризик діабету 2 типу та серцево-судинних захворювань. Крім того, взаємодія клітковини та мікробів допомагає контролювати та зменшувати хронічні запалення, які асоціюються з багатьма поширеними захворюваннями.

Можна, можливо додавати суху клітковину у страви. Наприклад, використовуючи замість частини борошна при приготуванні оладок, млинців, приправляючи нею кашу або розчиняючи в йогурті, кефірі, коктейлі, воді.

Чим корисна клітковина Необхідні харчові волокна і підтримки кишкової мікрофлори. Наш організм не може засвоїти рослинну клітковину, А корисні бактерії в кишечнику можуть – це їхня основна їжа. Допомагає підтримувати в нормі вагу.

loading
×