Де зберігати солону карамель?

Розлийте карамель по баночках і приберіть у холодильник. Термін зберігання закритої карамелі – до півроку.

Як зберігати домашню карамель Для зберігання карамелі ідеально підійде пластиковий контейнер із кришкою, скляна баночка або кондитерський мішок. Ідеальна температура для тривалого зберігання карамелі становить +5°С…+8°С. Саме тому найкраще зберігати карамельний соус у холодильнику на верхній полиці.

Якщо карамель планується використовувати найближчим часом (протягом двох діб), можна, можливо залишити її за кімнатної температури. Однак зберігати масу слід у щільно закритій тарі, у темному місці. Так соус не загусне, як в холодильнику. Проте термін його придатності суттєво скоротиться.

Карамель – цукерки з високою концентрацією редукуючих речовин. Для їх приготування використовуються цукровий сироп та патока. Карамель із фруктовою начинкою зберігається 6 місяців, глазурована – 4 місяці, з молочною та лікерною начинками – 2 місяці.

loading
×