Де знаходиться бекон у свині?
Бекон (англ. bácon) – це різновид солоної свинини, приготовлена з різних частин свинячої туші, зазвичай зі свинячої грудинки або менш жирних відрубів спини.
Бекон – це м'ясний продукт, який готують із різних свинячих висівок, зазвичай зі свинячої грудинки («смугастий» бекон») або менш жирних відрубів, наприклад, лопатки або корейки. Навіть слово «бекон» походить від протонімецького bakkon, що означає «м'ясо спини».
Опис продукту Пісне м'ясо без кістки зі спинної частини свинини з дуже ніжною м'якоттю. У карбонаді невеликий жировий прошарок, тому його можна віднести до дієтичного м'яса.
На середній частині туші (від хребта) Олександр показує, що окремо на довгі смуги ріжеться підчеревок. Окремо боковушка (ближче до спини), прямо з ребрами. Якщо покупець хоче боковушку без кісточок – ребра знімають. Ось цю частину (без кісток) і називають беконом.