Для чого корисне згущене молоко?

Цей продукт містить магній, фосфор, калій, натрій, кальцій, фтор та вітамін А. Під час термічної обробки деякі властивості молока посилюються, тому згущене молоко благотворно впливає на зір та зміцнює кістки.Mar 15, 2018

Шкода продукту обумовлена ​​високим вмістом цукру, яке надмірне вживання призводить до збільшення маси тіла, порушення обміну речовин, підвищеним ризикам розвитку серцево-судинних захворювань, діабету, метаболічного синдрому.

Використовується для додавання до чаю, кави та інших гарячих напоїв. Як крем (варена згущене молоко), соусу та загального компонента входить до складу деяких хлібобулочних та кондитерських виробів, морозива та інших солодких страв.

Оптимальна порція продукту – до 3 столових ложок день. Маючи високу калорійність згущене молоко є забороненим продуктом для раціону людей із зайвою вагою. У згущеному молока багато цукру, тому її надмірне вживання може згубно впливати на зубну емаль і рівень цукру в крові.

loading
×