Коли є вівсяний кисіль?

У готовому напої деякі вітаміни руйнуються та втрачають свої корисні властивості вже через 20 хвилин після приготування. Тому слід пити кисіль відразу після розведення.

Якщо пити вівсяний кисіль регулярно, можна, можливо допомогти печінці та підшлунковій залозі, вивести з організму токсини та важкі метали. Завдяки натуральним пробіотикам, які в ньому містяться, і клітковині, злаковий напій як щіткою "чистить" організм зсередини та нормалізує мікрофлору кишечника.

Вівсяний кисіль – це страва на основі вівса або вівсяний борошна.Як пише Лідія Любимов, вівсяний кисіль рекомендований при хворобах:

  • печінки та жовчного міхура;
  • серцево-судинної системи;
  • підшлункової залози та виразці шлунка;
  • діабету та гіпертонії.

Aug 29, 2022

loading
×